Parasta kesä-Suomessa

Kilpailu on päättynyt ja voittajat arvottu!

300 euron hotellilahjakorttien voittajat: Roni Hurskainen ja Merja Liikanen.

Delicard-lahjakorttien voittajat: Sara Rökman, Jenni Laakkonen ja Outi Arbelius.

Kiitos kaikille osallistujille ja tykkääjille!

Tallenna kesähetket kuvatuotteisiin – kurkkaa huikeat tarjoukset »

Pääpalkintona arvotaan 2 kpl 300€ hotellilahjakortteja
backend.php?action=img&img=2631

Osallistu kuvalla

Kilpailu on päättynyt

Kiitos osallistumisesta!

Kuvia julkaistaan arkisin kello 8.00 - 18.00 välillä.

Kun kuva on julkaistu, lähetämme sinulle tiedon kuvan julkaisemista sähköpostitse. Asiattomat ja loukkaavat kuvat jätämme julkaisematta.

Palaa kuvakisan etusivulle ›

Viralliset kampanjasäännöt

1. Järjestäjä

Ifolor Oy, PL 1, 04261 Kerava (Jäljempänä "Järjestäjä")

2. Osallistumiskelpoisuus

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 16 vuotta täyttäneet henkilöt. Alle 18-vuotiailla tulee olla osallistumiseen huoltajan suostumus. Kampanjaan eivät saa osallistua kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on kuvaan täydet oikeudet eli oikeudet kuvan käyttämiseen ja levittämiseen ja että kuvissa olevat tunnistettavat henkilöt ovat antaneet suostumuksensa kuvien julkaisemiseen. Kampanjaan osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

3. Kampanja-aika

Kampanja on voimassa 19.6.2017 – 14.7.2017. Osallistumista pääpalkinnon arvontaan ei hyväksytä kampanja-ajan päättymiseen jälkeen. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kampanjaan osallistumiseen.

4. Kuinka osallistua kampanjaan ja siihen liittyviin arvointoihin

Kampanjaan voi osallistua osoitteessa http://kuvakisa.ifolor.fi. Kampanjaan voi osallistua useammalla kuvalla.

EI OSTOPAKKOA.

5. Henkilötietojen käsittely

Kampanjaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kaikki osallistujien yhteystiedot pysyvät salaisena koko kampanjan ajan.

6. Palkinnot

Pääpalkintona on 2 kpl Restelin hotellilahjakortteja (arvo à 300€). Kaikki kuvan lähettäneet ja yhteystietonsa jättäneet osallistuvat pääpalkintojen arvontaan. Pääpalkinnot arvotaan 17.7.2017

Lisäksi arvotaan viikkopalkintoja: 4 kpl ifolorin akryylikehyksiä valokuville (arvo 19,95 €), 4 kpl 30x30 cm ifolorin alumiinitauluja (arvo 54,90 €) sekä 10 kpl Adlibriksen lahjakortteja (arvo 50 €). Viikkopalkinnot arvotaan kaikkien kuvansa siihen mennessä lähettäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Viikkoarvonnat suoritetaan 26.6., 3.7. ja 14.7.2017

Kaikkien kuvasta tykänneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 3 kpl Delicard-lahjakorttia (arvo 67 €) kampanja-ajan päätyttyä 17.7.

Palkintojen arvontaan osallistuminen ei edellytä markkinointiluvan antamista. Yhdestä kuvasta voi tykätä kerran/päivä. Järjestäjä on henkilökohtaisesti yhteydessä voittajiin. Mikäli voittajaa ei tavoiteta yhden viikon kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

7. Palkintoon liittyvät rajoitteet ja voittajan vastuu

Alle 18-vuotiailla tulee olla osallistumiseen huoltajan suostumus. Palkinnot ovat henkilökohtaisia, ja Järjestäjä luovuttaa ne vain arvonnan voittajille. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuksi tavaraksi. Palkintojen vastaanottajat vapauttavat Järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

8. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista tai sähköpostiliikenteessä mahdollisesti esiintyvistä häiriöistä. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista tietokonehäiriöistä, vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kampanjaan.

Järjestäjä ei myöskään vastaa Facebookin, Instagramin tai muun ulkopuolisen tahon aiheuttamista ongelmista.

Järjestäjällä on oikeus poistaa sopimattomaksi katsomansa kuvat kampanjasta. Kyseisten kuvien lähettäjillä ei ole tämän jälkeen mitään oikeutta osallistua kampanjaan.

Lisäksi Järjestäjä pidättää oikeuden tarkistaa tykkäykset/osallistumiset ja väärinkäytöksiin perustuvat tykkäykset hylätään.

9. Verot

Järjestäjä sitoutuu maksamaan näissä virallisissa säännöissä mainitusta palkinnosta aiheutuvan mahdollisen veron. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

10. Palkintojen luovutus/julkisuus/kuvien käyttö markkinoinnissa

Palkintojen voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja heidän nimensä voidaan julkaista.

Kaikkien kampanjan aikana osallistuneiden kuvaa, kuvatekstiä ja osallistujan nimeä voidaan käyttää kampanjaan liittyvissä julkaisussa Järjestäjän markkinoinnin ja viestinnän kanavissa joko kampanjan aikana tai sen jälkeen. Osallistumalla kuvalla kampanjaan osallistuja siis hyväksyy samalla, että kuvaa voidaan käyttää kampanjaan liittyviin markkinointitarkoituksiin. Kuvan käyttöön Ifolorin markkinointitarkoituksissa muutoin kuin kampanjan yhteydessä kysymme erikseen luvan kuvan lähettäneeltä henkilöltä.

11. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Osallistumalla tähän kampanjaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kampanjan virallisia sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä.

12. Ifolor pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

13. Tietojen käsittely

Tietoja kampanjasivujen käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä, jotta kampanjamallia pystytään edelleen kehittämään. Kampanjan Järjestäjä vastaa Kampanjan sisällöstä.

14. Kampanjan kesto

Kampanjan pääpalkinnon arvontaan osallistuminen päättyy 14.7.2017 klo 17 ellei toisin ilmoiteta. Kampanja voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Kuvia julkaistaan arkisin kello 8:00 – 18:00 välillä. Kun kuva on julkaistu, lähetämme tiedon kuvan julkaisemisesta sähköpostitse.

Ifolor pidättää oikeuden muutoksiin.

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Ifolor Oy
PL 1
04261 Kerava

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Ifolor asiakaspalvelu
Ifolor Oy, PL 1, 04261 Kerava
asiakaspalvelu@ifolor.fi
(09) 348 40 200

3. Rekisterin nimi

Kuvakisa, Parasta kesä-Suomessa

4. Henkilötietojen käsittelytarkoitus

Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti Ifolor Oy:n järjestämän kilpailun tai arvonnan toteuttamiseksi, palkintojen toimittamiseksi sekä yhteydenottojen ja palautteiden hoitamiseksi. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää kilpailun lomakkeissa pyydetyt tiedot. Näitä ovat seuraavat tiedot rekisteröidyistä:

Henkilötiedot:
- etunimi
- sukunimi
- paikkakunta

Yhteystiedot:
- sähköpostiosoite

6. Säännön mukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään kilpailuun tai arvontaan osallistumisen yhteydessä.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Ifolor Oy voi luovuttaa henkilötietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa esimerkiksi viranomaisille.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Ei

9. Rekisterin suojausperiaatteet

Rekisteritiedot säilytetään asianmukaisesti suojatussa palvelimessa ja ovat vain Ifolor Oy:n ennalta määrittelemien henkilöiden käytettävissä.

Osallistu tykkäämällä

Arvomme kaikkien tykkääjien kesken kolme (3) Delicard-lahjakorttia.

Kilpailu on päättynyt.

Kiitos kun tykkäsit!

Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Sulje